Wie zijn wij?

Zwemvereniging Nieuw-Vennep, opgericht in 1971, is een sportvereniging waar kinderen en jongeren met plezier kunnen (leren) zwemmen. De vereniging richt zich vooral op de 5- tot 25-jarigen en telt ca. 130 leden. Naast het plezier in zwemmen, staan de kwaliteit en de veiligheid bij het beoefenen van de zwemsport bij de Zwemvereniging hoog in het vaandel.

Licentie Nationale Zwemdiploma’s 
Onze vereniging is Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s”, dit houdt in dat wij voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Met de Licentie Nationale Zwemdiploma’s wordt borging van veiligheid en kwaliteit van het leren zwemmen gestimuleerd.

 

Zweminstructeurs
De zwemlessen worden verzorgd door een gezellige groep vrijwillige zweminstructeurs die in hun vrije tijd opleidingen volgen en de eigen zwemvaardigheden onderhouden om zo de zwemmers nog beter les te kunnen geven. Wij hanteren de Gedragscode Zwembranche, en al onze instructeurs hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Vrijwilligers
Daarnaast zijn er groepen vrijwilligers die met veel inzet en plezier Zwemspelontmoetingen, een Sinterklaasfeest, een Pannenkoekenfeest en een vrijwilligers-BBQ organiseren.

Bestuur
Het bestuur bestaat uit:
– Voorzitter*: VACANT
– Secretaris*: Charlotte van Aert
– Penningmeester*: Martin Rozemeijer

– Hoofdkader: VACANT
– Wedstrijdcommissie: Nel Visser
– Vrijwilligerscoördinator: Harry Geerlings

– Diplomacommissie: Alice van Aert
– Ledenadministratie: Ciska Roelofswaard
– Websitebeheerders: Ruud, Els van Tol en Arjan Colijn
– Recreatiecommissie: VACANT

* = het dagelijks bestuur.