Er is regelmatig plaats voor nieuwe leden bij onze zwemvereniging. Afhankelijk van in welke groep jij of jouw kind wilt gaan zwemmen kan je gelijk beginnen of word je op een wachtlijst geplaatst.Heb je interesse of wil je een proefles volgen mail dan naar onze ledenadministratie@zvnv.nl en vermeld hierbij de naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Inschrijven

Als je na de proefles besluit om jezelf of jouw kind lid te laten worden van Zwemvereniging Nieuw-Vennep, verzoeken wij je het inschrijfformulier de eerstvolgende zwemles of zwemtraining in te leveren bij de zweminstructeur.Het inschrijfpakket dat je van ons ontvangt bij de proefles, bestaat uit twee inschrijfformulieren. Het eerste formulier “Inschrijfformulier” gaat in het archief van de Ledenadministratie en is alleen toegankelijk voor het bestuur van Zwemvereniging Nieuw-Vennep. Het tweede formulier “Calamiteitenformulier” gaat in het archief in het zwembad en is toegankelijk voor de zweminstructeurs.Met het inschrijven bij onze Zwemvereniging ga je akkoord met onze huis- en gedragsregels

Uitschrijven

Wil jij of je kind stoppen met zwemmen, dan dient het lidmaatschap te worden opgezegd bij de ledenadministratie via ledenadministratie@zvnv.nl. Dit dient te gebeuren vóór 1 juni voor het volgende zwemseizoen.